tirsdag 22. juli 2008

Bryllup!

Da er årets siste bryllup ferdig for oss!
Lørdag giftet Andre og Lene seg.Det var en flott vielse i Harkmark kirke, og det ble ja. Arne var forlover, så han hadde kjøpt seg ny dress. Var så flott atte!Tanta Siv passet Sofie under kirka og noen timer etterpå mens jeg lekte fotograf... Må si jeg var veldig nervøs siden de ikke hadde fotograf i tillegg, men morro var det!
På festen etterpå var i et stort party telt. Må jo si at de var max uheldioge med været! Regn, regn og atter regn...Men det gikk overraskende bra med grillmat og det hele. Slakteren fra Søgne var der.KONGE MAT!
Sofie var med på kvelden, og hun sov når det passet og var våken når det passet! Snille jenta! Trot jeg har verdens beste prinsesse!!
Igår var det besøk fra Vennesla. Koslig.. Liv Jorunn, er den stolteste kusina jeg vet om. Alt dreier sseg om Sofie. Kjempe stas! Det er å holde, å leke, å trille å se på... Hun er jo så skjønn!
Ellers ble det et konge grillmåltid med alt!Tilogmed nypoter rett fra åkeren! Tror aldri jeg har smakt så gode poteter før!


Ellers blir de nye hagemøblene godt brukt. Når det er fint vær så sitter vi som oftest ute til langt på kveld, deilig.. Her er Bernhard og Sofie.


Sofiue koser seg for tiden. Hun elsker å ligge under babygymmen å prate å kikke.. Fekte litt med armer og ben. Å som dere ser kan det bli litt slitsomt av og til...

3 kommentarer:

  1. Skal si du har tatt flotte bilder! det er jo helt utrolig flott, så flink du er!!

    SvarSlett
  2. wow, ikke noe å være nervøs for du når det gjeldet dette oppdraget eller andre som kommer med tiden...var jo kjempeflotte disse her bildene jo, så du har all grunn til å være stolt av de.

    ha en fin fin dag videre....i varmen, håper lille tulla ikke blir alt for påvirket i negativ retning av varmen....klem

    SvarSlett

Takk for hilsen! Setter stor pris på det!