søndag 22. mars 2009

Våren er her!

Ja, da er sannelig våren kommet til Mandal! Deilig... Det er så mye lettere å stå opp nå som det er lyst ute om morgene, å dagene flyr bare avsted!
Har nå fått meg ny bærbar pc fra jobb. Veeeldig greit, men litt tungvint siden jeg har alt av bilder og ting og tang på den andre. Så denne gangen blir det ingen bilder på oppdateringen;) Må fortsette å ha bildene på den andre siden den eksterne hardisken er der. Å aner jo egentlig aldri hvor lenge enn skal ha denne. De kan vel finne ut at jeg skal ha en ny, sånn plutselig.

I går var Sofie på baby svømming med tante Mokka og Anita. De filmet henne under vann. Vanvittig stilig det ble. Skal legge den ut en gang. Ellers var vi hos frisøren, Sofie fikk sin første skikkelige klipp! Ho var så god atte! Like snill som vanlig. Å jeg fikk en kul frisyre, veldig kort på den ene siden, så er det litt lenger på toppen og på den andre siden, så ligger det liksom litt skjeivft;) Men nå er luggen kort og øyenbrynene trenger virkelig en overhalling;)

I natt har vi hatt Marius og Leon på overnatting. Koselig, så i går ble det taco kveld og det store korslaget. Å jeg og Siv fikk spille litt Carrcasone. Kanon morro spill! Å i dag blir det bål og grilling ute, må jo nyte været. Får bare håpe vi slipper unna regnet som de har meldt:)


Så kos dere alle sammen i vårværet! Det skal vi!http://scrappevake.blogspot.com/ 2 ganger i året reiser jeg på scrappevake på Bømlo. Det er bare kanon morro! Å nå har de laget en ny blogg. Er for det meste bilder, men stas alikavel. Å vis det er noen scrappere der som har lyst til å dra på treff, så er Bømlo plassen;)

Det er nå kommet en ny skisseblogg som virkere kjempe spennende!http://www.skissedilla.blogspot.com/ Å jeg synes at June som er helt ny i blogg verden må ta seg en liten tur inn ditt;) På den bloggen blir det nok snart masse flotte bilder og loer!http://angellaro.blogspot.com/ har en ferie bloggcandy gående. Hun har en masse nydelige kort på sin side, så bloggen er absloutt verd et besøk!

http://jannhild.blogspot.com/ Har hatt et stort besøk i bloggen sin! Det feirer hun med en nydelig blogg candy! Ta turen innom henne å sjekk de nydeligste kort!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for hilsen! Setter stor pris på det!