mandag 13. april 2009

Award!


Jeg har fått en award av Lenes http://lenesscrappeblogg.blogspot.com/. Kjempe stas!
Jeg måtte så si 10 scrappere som inspirerer meg!

Så her kommer de!

Lene/Lenes: http://lenesscrappeblogg.blogspot.com/ Selv om jeg fikk bloggene av henne, måtte hun nevnes! Hun er en fantastisk dame som alltid er hyggelig og blid. Hun scrapper så flotte hverdags bilder å de er like morroe å se hver gang. Hun skriver å på dialekt, kjempe gøy!

June/june2805: http://june-sin-hverdag.blogspot.com/ Hun som fikk meg skikkelig med i scrappinga! Hun har lært meg mye! Alle ord og uttrykk. Det begynner å bli noen år siden nå, å det er kjempe morro å treffes å sitte å scrappe sammen! Du er blitt en god venn!

Elisabeth/Catalina: http://elisabethsscrappeblogg.blogspot.com/ Herlig dame som virkelig setter pris på de små ting! Hun har en lekker og enkel stil, men utfordrer seg selv til stadigheter. Noe hun mestrer til 1000! Å alt det hun skriver på loene, det er beundrings verdig! Du er god!

Mona/monicola: http://monicola73.blogspot.com/ Dama som har alt på stell. Har treffes noen ganger på Bømlo nå, å måten du da har forberedt og organisert på.... Ja, du er god! Du mestrer så mange stiler og tør virkelig å prøve deg på mye forskjellig! Stå på!

Anne Merthe/AnneM: http://annemerethesscrappeblogg.blogspot.com/ Dette er dama som kan stæsje! Steike for noen flotte sider du lager. Du har så masse flott pynt, men allikavel er bildene dine i fokus. Lioker godt når du i tillegg til alt stæsjet klarer å beholde litt luft på sidene dine. Gleder meg til å treffe deg igjen på Bømlo!

Laila/Binna: http://binnasblogg.blogspot.com/Denne dama er bare tøff! Glemmer aldri da hun kom på treff i Mandal første gangen og kjente ikke en sjel. Var der hele helga. Var så koselig! Makan til mer positiv dame skal du lete lenge etter! Hun scrapper så mye forskjellig og er ikke redd for å prøve noe nytt. Elsker disse supermann loene dine;)

Julie/Caprice: http://juliesscrapping.blogspot.com/ Ei hyggelig jenta jeg har vært så heldig å fått treffe noen ganger. Alltid like blid og hyggelig. Liker at hun klarer å bruke blomster og roser på gutte loer! Det er tøfft!

Bodil/Redfrost: http://redfrostsinlillekrok.blogspot.com/ En ganske ny scrapper som har utviklet seg i rekord fart! Er kjempe gøy når det kommer fler i nærmiljøet som driver med det samme! Ei skikkelig glad jente!

Carina/Carina123: http://carinas-scrappeboble.blogspot.com/ Kjenner deg ikke real life, men følger med i bloggen din. Du er så kreativ med nye løsninger og ideer. Bruker de mest utrolig og utenklige ting. I tillegg er farge din sterke side, sammen med det du tegner. Har noen utrolig flotte pper som du har laget, nydelige!

May Iren/Maya: http://www.sblog.no/ Kjenner ikke deg i real life, men føler jeg kjenner deg gjennom scrapping.no og som fast leser i bloggen din. Jeg blir stadig imponert over de nydelige bildene du tar. De er så flotte og klare. Elsker måten du bruker bruker duse farger for å fremheve bildene. De er alltid i fokus.

2 kommentarer:

Takk for hilsen! Setter stor pris på det!