tirsdag 26. mai 2009

Litt av hvert...

Synes for tiden det er litt tungvint å få oppdatert her... Har alt av bilder på den eksterne harddisken. Men tror du den vil funkle på den bærbare pcen? Neida.. Men kan jo bare bruke den stasjonære. Joda, men den er så tungvind etter at den var på reprasjon.... Så det får bli som det blir....

Men har solgt båten og brukt pengene på nytt fotoutstyr. Syntes det var en fornuftig invistering! Jeg kjøpte meg et 50 mm og et 18-200 mm. Yeeey, å begge canon. De hadde tilbud på minnekort å, så kjøpte det i samme slengen. Bare et på 16 gb da;) Tror det holder, hehe... Så er godt fornøyd.

De første dt bidragene mine er ute nå. De ligger her http://kortogscrapblog.blogspot.com/ men legger med et bilde her å.. Er vedlig morro å være med i et dt. Fikk så masse flott! Men må si at jeg er veldig imponert over meg selv, at jeg klarte å bruke glidlåsen... Det var litt av en utfordring!



På fotoverden kom jeg til finalen med et av mine 17 mai bilder! Yeeey! Kjempe moro. Bidragene finner du her http://fotoverden.blogspot.com/ Så ta deg en tur innom å gi en stemme.

Så en flott bloggcandy hos http://kariskrok.blogspot.com/ Hun har masse nydelige kort i bloggen sin. Den er absolutt verd et besøk.

Til helga er den store scarppe helga! Gjett om jeg gleder meg! Det blir så moro. Vi skal sitte fra fredag til søndag... Yeeey. På lørdagen blir vi ganske så mange. Sikkert mellom 15 og 20 stykker. Det blir åååååå... Ekstra moro blir det jo når www.kortogscrap kommer med butikken sin.

Ha ei flotters uke, tror denne kommer til å gå seint fren til fredag, å så tar den fart og raser avsted.... hehe....

1 kommentar:

  1. Så flink du e som er blitt valgt ut til eit designteam! Å imponert over glidelåsbruk, det har eg sett på mange ganger, men aldri funnet heilt ut av. Kos dåke i helga, ikkje misunnelig eg...men nåken har jo snart eksamen...dån...

    SvarSlett

Takk for hilsen! Setter stor pris på det!