onsdag 17. juni 2009

Blåturen-09

Da er årets blåtur over. Jeg har vært i komiteen så det har vært masse arbeid, men du å da å bra den ble!
Vi begynnte kl 9.30 med åpning og litt shampis. Turen gikk så inn i gymsalen hvor AC var klar med selvforsvar. Slo virkelig ann, men det var noe på gulvet som var spennende og som folk lurte veeeeldig på.. Nemlig sumodrakter! Dritt kult var det... Så det var noen som fikk kjørt seg litt ja;)
Vi ble så hentet med en veteran buss som kjørte ned til byen for å hente lunsj fra provianten. Nammm... Videre dereifra bar det opp mot Hesså, rafting. I mens hadde Kjell Einar jakt quiz på bussen. Jeg og Siv fikk 16 av 24 og det er jo ikke galent... Med litt hjelp av Arne på tlf da;)

Jeg var ikke med å raftet fordi jeg var sjefs fotograf på broa. Så ut som de hadde det kjempe morro! Da de var ferdige var det på med cowboy utstyret. Da alle var klare kjørte vi ned til Mjåland gård hvor vi fikk en skikkelig god omelett med hjemebakt brød og deilig salat. Der oppe dyrker de Konge øster sopp.. Så vi fikk en liten omvisning der.Neste stopp var bare 10 min unna, og da var det klart for kumelking;) Alle ble delt inn i lag og vi var inne å melket lag for lag...

Videre kjørte vi oppover mot gården og hytta til Reidun oppe med Grimestad. Da vi nermet oss var det store plakater hvor det var bilder av Siv wanted. Dødskult! Da vi kom over en bakke topp, satt det 2 cowboyer midt i veien på 4julinger. De kom inn med plakaten og leitet etter Siv. De tok henne med ut, og plutselig kom det en hest ridene ut av skogen. Den nye cowboyen heiv Siv opp på hesten og ridde av sted, inn i skogen igjen...

Vi måtte da av å lete etter henne. Oppe på en lavo, traff vi dem igjen, men ingen Siv. Da måtte vi forhandle. Vi måtte avsløre blåtur komiteen og neste blåturs general+ 3 øl ;)

Da forhandlingene var ferdige var det tid for natursti. 5 poster med alt fra linedance, ølsmaking, spørsmål og skyting på blink. Ble ganske så forsinka med middagen, men pyttsann, vi hadde leid inn en erfaren kokk, så det gikk bra. Vi hadde leid inn Aplollo Papp for å lage elg gryte. Å gud å god den var! Da han var ferdig tok han å et par sanger for oss. Etterpå var det bare å slappe av og kose seg med den åpne baren!Det ble en kjempe vellykket dag og jeg tror og håper at alle var kjempe fornøyde!

4 kommentarer:

 1. Hva i huleste er blåtur? hvem er det for?Det så jo ut som DEN opplevelsen!

  SvarSlett
 2. Høres ut som en knalltur!! Ikke akkuratt slike blåturer jeg er vant med*lol*

  SvarSlett
 3. Hehe, blåtur er en tur der deltagerene ikke aner hva som skal skje. De får et sted og tidspunkt hvor de skal møte og en utstyrs liste.
  Det er en skikkelig heisa tur for oss, gjett om det var masse jobb å lage til!

  Denne var for skolen vår. Lærere, assistenter, renholdere og ledelse. Så vi var ialt 30 stk.

  Så derfor har jeg vart fraværende og stressa i det siste Ingunn. Vi begynnte å planlegge i januar og de siste ukene har vi hatt møter 1 til 2 kvelder i uka...

  SvarSlett
 4. Har du sett sååå kult, vell blåst marit, du kan å stelle istand moro ;)

  SvarSlett

Takk for hilsen! Setter stor pris på det!