torsdag 25. juni 2009

Harrytur.....

Jeg og Karoline har lenge planlagt harrytur til Gekaas i Ullarede i Sverige. Så på lørdag dro vi sammen med Sofie og Arian. Vi var veldig spente på hvordan de søte små ville like bilturen, å det gikk kjempe bra!
Første dag hadde vi bare tenkt å dra til Strømstad, men det gikk så bra med kjøringa at vi kjørte helt ned. Digg... Så da fikk vi to dager der nede. Å det trengtes! Steike å stort det var. Ikke rart det er Nordens største handle senter og Sveriges største turist attraksjon! Vi rakk bare gjennom 2 avdelinger på 7 timer!
Vi handlet akkurat det vi hadde lyst på. For en følelse, å så morro! Så da fikk Sofie noen nye leker, klær og nesten ferdig med julegavene! Yeeey...
Siste natten kjørte vi opp til Stømstad, Dafto camping. Steike for en plass... Hadde bare barna vært litt større.. En helt fantastisk lekeplass og 3 bassenger med masse morro i. Der må vi nok en tur når Sofie blir litt større!
Sofie slapper av mens vi venter på Horten - Moss ferja...
Arian er en bedaglig gutt som ikke hadde noe imot å sove i handlevogna.. Ganske kult da..
Karoline er pakke eksperten uten tvil!


Ellers blir det lite scrapping her. Priotere heller å være ute å styre litt. Har tenkt å få male muren på huset, beiset verandaen og vasket og beiset den liie verandaen oppe. Å så er det alltid masse å rydde å styre med.

På mandag er det besøksdag i barnehagen. Blir spennende... Ny overgang det... Hun skal begynne i Vallegård barnehage, som er en utebarnehage. Så håper hun blir en ute jente!
Ha ei flotters uke og nyt nommeren!

1 kommentar:

  1. Ullared er helt FANTASTISK!!
    Tror jeg er der en gang i året, MINST! hehe... skal en tur i sommer også, og i november. FYtti så mye man får for pengene der altså! Utrolig flott reisebilde av Sofie! hun blir bare mer og mer lik deg altså :)

    SvarSlett

Takk for hilsen! Setter stor pris på det!