onsdag 30. desember 2009

Juleaften og romjulen....

Ja, nå begynner det nok å bli slutt på julebloggen min.... Men får nå ta en liten oppdatering fra juleaften og ut rom jula;)

Julaften hadde vi hjemme. Vi hadde da besøk av min familie. Bestemor og bestefar, Ante Mokka og Jarle. Det ble en kjempekoselig kveld med masse god mat. mye pakker og ei smørblid og tøysete lille frøken! Hun nøt all oppmerksomheten til fult;) Prøvde å holde henne oppe litt lenger for kl 7 var vi jo langt fra ferdige med gavene.... Så hun gikk i seng kl halv 9, men sovnet vel ikke før i 12 tiden.... Ikke bare bare å være full av sukker, oppmerksomhet og glede!Siste gaven til Sofie var fra mamma og pappa. Det var en 4 hjuling.... Den måtte jo sef inn på kjøkkenet og det var stor stas. Den står en på kjøkkenet og hun er stadig oppe å klatrer på den. Hun har nå funnet ut hvor tuta og lyset er. Morro!
Hun fikk masse flotte andre gaver også. Vi hadde ønsket oss penger til runse stativ og det fikk hun. Så vi hadde ikke regnet med så mange små gaver da... Men der tok vi feil....
Hun fikk masse prinsesse ting: dosete, krakk, bok, sugerør og bord brikke.. Ante Mokka som sto for det ja;)
Eller s fikk hun noe nydelig strikke sett! Marius sett av tante Siv og kåpe med hette av tante og onkel på Karmøy.
Fikk også joggedress, kjole, gensere, kåpe og luer. Kjekt å ha. Å alt var i ganske store str så det var bra!
Ellers ble det å noen leker, 2 store my littel ponny, støvsuger, mopp, koppe sett, tegnesaker, doktor sett, dukke og litt til....

Her er Sofie på 1 juledag. Vi hadde hjorte middag hos bestemor og bestefar. Det er viktig å være snill med nissen, det har hun nå lært;)

2 juledag var det stor middag kalas hos bestemor og bestefar. 2 av mammas brødre med familie var der. Desverre så var ikke jeg med. Jeg ble liggende med migrene fra 1 juledag og ca hele 2 juledag.... Pga dette fikk jeg veldig høyt blod trykk så måtte være på legevakta et par timer... Men da det begynnte å gå over, gikk heldigvis å blod trykket ned igjen! Så rakk nå ned til litt kaffi og kaker..

3 og 4 juledag har vi bare kost oss litt ute og masse inne... Bare roet helt ned..

5 juledag var det tid for romjuls scrappen her hjemm hos meg. Koselig... Så da var Sofie hos bestemor og bestefar hele dagen og natta.. Her hjemme hadde jeg besøk av June, Elisabeth, Monika og Anne Britt. Siv var å innom med jevne mellom rom bare for å holde kontrollen;) Skal legge ut noen av sidene etter hvert, men de er til no konkurranser så kan ikke legges ut her ennå;)

Sender noen ekstra tanker til ei vennine og hennes datter som mistet sin mann og pappa på bitte lille juleaften. Vi tenker masse på dere! Verden er uretferdig!

Så må alle nyte de siste dagene i året! Alt som ikke er blitt gjort til nå, får vi ta igjen til neste år;)

3 kommentarer:

 1. Ååå romjuls scrapp så koselig! Og så mange fine gaver Sofie har fått! og den firehjulingen.. heldiggrisen Sofie! hvor fikk dere tak i den?? den var kul!

  SvarSlett
 2. Jo takk, har vært ei flott jul!
  Den kjøpte vi brukt av onkelen min... Hans sønn har fått ny og større. Så blir spennende å se hvordan hun tar det når den kommer ut... Må bare få kjøpt hjelm..

  SvarSlett
 3. Jo takk, har vært ei flott jul!
  Den kjøpte vi brukt av onkelen min... Hans sønn har fått ny og større. Så blir spennende å se hvordan hun tar det når den kommer ut... Må bare få kjøpt hjelm..

  SvarSlett

Takk for hilsen! Setter stor pris på det!