mandag 11. januar 2010

Award!

Jeg har fått en flott award av Stine http://stinius.blogspot.com/ Tusen hjertlig takk!Her er reglene:


1. Kopier awarden til bloggen din
2. Link til personen som gav deg den
3. Fortell 7 interessante ting om deg selv
4. Velg 7 andre bloggere som du vil sende den videre til
5. Link til deres blogger
6. Legg igjen en kommentar i bloggene til de du sender videre til slik at de får vite om denne awardenJa, så her for du 7 interessante ting om meg.... Eller?


1. Jeg elsker å finne på ting med Sofie, å snart lille tulla!


2. Jeg hater å rydde, men vil alltid ha det ryddig...


3. Vil så masse, men mangler maaange timer i døgnet....


4. Hater flesk, sener og dingser dingser i kjøttet..


5. Elsker snowboard, wakeboard og annen vannsport.. Blir bare så alt for lita tid til det...


6. Scrapping og foto er verdens beste hobbyer synes nå jeg!


7. Har lue mani til Sofie....Da skal jeg gi denne videre..


http://monicola73.blogspot.com/ Mona, ei driftig dame som vet hyva hun vil! Treffer henne på scrappe treff ca 2 ganger i året og er like imponert hver gang! Hun er produktiv og har planlagt hver lo nøye før avreise! Hun er nå blitt student, så får jo se hvor mye scrapping det blir;)

http://binnasblogg.blogspot.com/ Laila, verdens kuleste og tøffeste dame! En racer på loer, men er nå blitt en dyktig kort lager. Vi må snart treffes igjen!

http://lenesscrappeblogg.blogspot.com/ Lene, snakk om gjennomført stil da! Hun har virkelig funnet sin måte å gjøre det på. Synd vi ikke får treffes i februar, men er klar i oktober;)

http://annetteskrok.blogspot.com/ Anette, enda en flott scrapper fra Bømlo;) Nå må du bare bli bedre til å oppdatere bloggen din.. Digger happy family;)

http://elisabethsscrappeblogg.blogspot.com/ Elisabeth, ei god veninne her fra Mandal. Tekst og hverdags bilder er i fokus, og det er jo det det dreier seg om;) Vet hun har fått awarden før, men fortjener den nok en gang;)

http://annemerethesscrappeblogg.blogspot.com/ Anne M, Bømlo dame som er like hyggelig å treffe hver gang! Scrapper sin stil og er vanvittig dyktig på det!

http://englemor-hilde.blogspot.com/ Hilde, ei gammel skole veninne! Hun driver ikke med scrapping, men sying! Etter det jeg har forstått så er hun ganske ny på det. Men fy søren å fort hun lærer! Bloggen hennes er absolutt verdt et besøk.. Å vis du tar turen innom, så husk å les så langt ned at du kommer til sacco sekkene hun har laget.. Dååånnn....

Mange fler som skulle vært nevnt, men her er da noen;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for hilsen! Setter stor pris på det!