torsdag 7. januar 2010

Godt nyttår!

Da ønsker jeg alle mine blogg lesere et riktig godt nyttår! Håper dere har alle har store forventninger og håp til det nye året!
Her ble det en litt annerledes start for vår del. Jeg ble innlagt med svangerskaps forgiftning 5 januar, og jeg er her ennå;) Tror jeg skal hjem i dag. Det er heldigvis ikke av den aggresive eller veldig alvorlige typen ennå. Men blir nok en del kontroller på meg fremover, vis jeg slipper ut i dag:)

En av de siste dagene i desember hadde vi reste middag hjemme hos mamma å de. De hadde nok en del som måtte spises opp ja;) Etter på ble det nå en liten tur ut i kulda for meg, Sofie og bestemor. Kjempe stas å sitte på akebrettet... Å renne ned en liten bakke alene i Furulunden var nok like stas! Ble ikke den lengste turen ettersom jeg stivner så fort ute i kulda, selv om jeg er godt kledd...
Nyttårsaften ble feiret med barne og venner oppe hos June og Jimmy. De hadde stelt i stand en flott nyttårs aften for oss alle. Vi kom til et nydlig dekket bord til barna, som skulle spise først. Å det ser heldigvis ut som at Sofie blir like glad i det som sin mor;) Det liker vi!
Sofie gikk i seng til vanlig tid og sov gjennom alt av raketter, selv om det ikke var så mye... Vi voksne fikk nå å spist seg gode å mette på deilig kalkun, deretter dessert med dronning maad pudding og karamell pudding... Det er så deilig å få så god mat!
Jeg var ikke helt i slaget, så har ikke no bilder derfra ennå, får ta en liten oppsamling etter hvert når jeg kommer hjem...

Lørdag 2 januar, holder kulda ennå godt. Men Når Oddvar steller istand jorde rally, så må vi jo til Holum! Arne fikk nå testet cosworten, å Henning fikk nå tatt noen flotte bilder mens de kjørte. Jeg hadde nok med å holde varmen og passe Sofie;) June og Mari hadde seg å en liten lufte tur. Både Mari og Sofie synes det er så stas med akebrett... Så der var selvfølgelig med! Bål var det og en pølse på hver rakk vi nå før vi ilte ned til varme stua hos Kariann:) Det var nok 10 minus + vind.....

Her i rom jula hadde vi romjuls scrapp. Har jo ikke fått lagt ut noen av de loene ennå, men nå kommer det iallefall 1 :)


Den første kom jeg på delt 2 plass med inne på http://www.scrapping.no/ Nye påfunn... Er i den tiden hun var så opptatt av hansker at hun nektet å ta av seg arbeidshanskene til Arne da hun skulle spise middag.. Å gud å sint hun ble da vi prøvde å ta de av. Det har roet seg litt nå med hanskene, men er hun i grasjen, peiler hun de inn;)


Har fått laget denn loen til http://skissedilla.blogspot.com/ Er første gang jeg levere ditt, så håper den blir godkjent. Er jo litt utenom skissa, men tror de er ganske romslige... Vis ikke har iallefall jeg fått laget en ny lo!
Bildet er tatt når jeg lånte studio blitzene før jul. Sofie hadde nettopp oppdaget at hun å kunne gjemme seg og si titt tei;)

6 kommentarer:

 1. Tenker på deg der du er.....og du verden så flotte LO'er du har laga da......titt-tei'en var skjønn-skjønn-skjønn.......og ja, nyttårsaften var herlig-herlig, gleder meg alt til neste år.....
  -klem

  SvarSlett
 2. Så fine loar, Marit! Å så stor Sofie er blitt, herlig jenta! No får du samle krefter og ta livet med ro så du ikkje blir verre!
  Lykke til!

  SvarSlett
 3. åå for et herlig bilde. Det der kaller jeg et blinkskudd! Flott løsning på skissa! Så lenge du blir inspirert så er vi fornøyde!

  Takk for at du deltar!

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelige kommentarer!
  Jeg er nå hjemme, iallefall for en stund;)

  SvarSlett
 5. Håper du får slappa godt av - det skal være den beste medisinen. Ikke lenge igjen nå. Følger med, selv om jeg ikke er så flink til å legge inn kommentarer.
  Godt nyttår forresten.
  Herlige LO'er og nydelige bilder - ser at du har speilrefleks....

  SvarSlett
 6. så utrolig herlig LO, det bildet var veldig flott, herlig med titt tei perioden=)

  SvarSlett

Takk for hilsen! Setter stor pris på det!