lørdag 27. mars 2010

Påske

Ja, da er det påske! Jeg pleier ikke pynte til påske hjemme, det er bare på hytta. Men i år ble det desverre ingen hytte tur:( Men får kose oss her hjemme heller.
Sofie har kommet hjem med så masse flott fra barnehagen. Å hun blir så kry når vi henger opp og bruker det hun lager. Så nå begynner det å bli litt rundt her! Å du å flott og koselig det er. Har gledet meg til denne tiden!
Her er en flott snøfnugg hun laget tidligere i vinter, men den får nå henge litt til sammen med påskeliljene.. I år SKAL jeg få plantet løken etterpå;)Flott hånd avtrykk som er blitt en liten kylling. Henger så flott på kjøkken veggen. Når Sofie kommer på det så er det lille "tylling", å da må vi synge en liten kylling i egget lå... Søt sang da:)
Spise brikken som vi fikk på påskefrokosten til barnehagen. Den er laminert og det er malt på begge sider. Syntes det var en kjempe flott ide!
Å det nydeligste middags glasset! Det er mye flottere en jeg har klart å vise her! Det er en metall tråd rundt og opp slik at det blir en hank. Lurte på om Sofie skulle få lage slike hjemme som vi kunne bruke i barnedåpen 18 april. Da hadde hun blitt stolt når hun så de på bordet:) Å da kan de som vil ta en med hjem. Det er ikke så formelt, så vi skal ikke ha bordkort og slikt. Ha ei flotters påske alle sammen!

post signature

1 kommentar:

  1. God Påske til deg ogsÅ! ;- ) Hilsen Fredrik (www.yie.blogg.no)

    SvarSlett

Takk for hilsen! Setter stor pris på det!