søndag 25. april 2010

Casa maraton!

Ja, da har deltat på casamaraton inne på det fantastiske hobby forumet casakreativ. Det var bare kanon moro. Fikk ikke scrappet så mye som ønsket siden helge programmet har vært fult;) Så neste gang samler vi en gjeng å har skikkelig scrappe maraton... Gleder meg allerede... Fikk deltat på 5 av 18 oppgaver...

En enkel 8x8 lo, som er til et av skryte albumene. Oppgaven var å scrappe i sort, hvit og rødt.



Her var oppgaven en skisse. Denne ble å veldig enkel, men likte fargene så godt, så turte ikke "herje" så masse med den;)


Julemorgen:) Å det var en koselig lo å lage det! Det er fra morgenen på juleaften, da Sofie åpnet julekalenderen og fikk jule strømpen.. Oppgaven her var å bruke 3 forskjellige mønster ark, ingen kartong, minst 3 forskjellige pynte ting.

Første smil som kom på bilde;) Er en 8x8 lo til skryte album. Oppgaven her var å scrappe vintage. Er ikke helt stø på det... Men ble nå grei da:)

Her var også oppgaven en skisse. Loen er i 8x8. Loen handler om Sofie som elsker å bade, spesielt stas er det med rosa bade vann:)
Dette hobby forumet er bare helt fantastisk! Her er det alt fra scrapping, kort, brodering, hekling, sying, perler, foto osv. Ta dere en titt inn vis dere ikke har vært der før:)

post signature

2 kommentarer:

  1. du er nå så absolutt stø på vintage synes jeg......og ja, neste gang slike helger skal kjøres så må vi tråkle sammen "gjengen" og la det stå til...... me like... sees i kveld... :o)

    SvarSlett
  2. Mange flotte LOer du lagde til casamaraton! Du har så gode bilder og bygger flott opp rundt dem! ☺

    SvarSlett

Takk for hilsen! Setter stor pris på det!