mandag 12. april 2010

Å et sånt vil jeg ha!

Sjekk ut denne bloggen her, å hjemmesiden hennes som er litt mer oversiktlig!

Jeg skal ha et slikt smykke med navn på, men er jo helt umulig å velge! Akkurat nå heller jeg mot dette, men i går var det et annet;) Å selvfølgelig skal jeg ha navnene til mine 2 prinsesser og fødsels dato vis det passer inn.. Å så fint!


post signature

5 kommentarer:

 1. Å det var fiiint! falt enda mere for det med den ringen og de tre hjertene på! men ser at hun er svensk hun damen der, og hvordan gjør hun det med betaling tro? får man bruke paypal, hvis ikke blir det knaaaaldyrt å sende over penger til en utenlandsk konto. Og hvis hun skal sende så må hun gå med på å skrive at verdien er under 200 kr, gjør hun det tro? Har kjempelyst på det ene der med de tre hjertene!

  SvarSlett
 2. Aner ikke, har ikke pratet med henne. Men hun merker sikkert som gave eller med lavere sum..
  Jeg har hørt noe om at vis hun har en " kode " fra sin bank, som du får, og når du da betaler i nettbanken så setter du de tallene forran. Å da er det ikke så dyrt...
  Men jeg skal i banken en av dagene nå, så skal høre da:)

  SvarSlett
 3. Man må vite iban og swift koden for den banken man skal betale til. Koster minimum 100 kr tror jeg eller så er det minimum 200 kr. Så må man krysse av om dere skal dele på gebyret eller om du skal betale det alene. Har ikke hørt noe om den koden du snakker om, bare det jeg nevnte ovenfor der, angående swift og iban. hadde et helsikes styr for å få betalt en regning til utlandet da vi var i dk på den klinikken. Fikk med oss hjem regning.

  SvarSlett
 4. Oki, har aldri gjort det, så vet ikke. Må jo bare høre:)
  Å hva det heter eller hva de ordenenu nevner aner ikke hva er, hihi...

  Skal sende henne en melding:)

  SvarSlett
 5. Hei hei Marit!!

  Takk for koselig kommentar for strikkejakka :-)

  Det ligger en award til deg fra meg på bloggen min♥

  Klem♥Hilde

  SvarSlett

Takk for hilsen! Setter stor pris på det!