søndag 4. april 2010

Landsverk motor!Mannen i huset har alltid vært interresert i bilsport. Han har i mange år kjørt bilcross å hatt en drøm om å kjøre rally. I fler år har det vært planen å kjøre Rally Sørland, men alltid er det kommet noe i veien. Men i år ser det ut til at drømmen skal bli realisert!

Bilen er på god gang. Da Arne kjøpte den, var den rød og full av reklame fra tidligere eiere. Dette måtte jo selvfølgelig fjernes og det var litt av en jobb! Derfor er det godt å ha en god gjeng med dugnads arbeidere eller supportere;) Så det er mange kvelden og helger som blir tilbrakt i grasjen nå for tiden.Sofie er selvfølgelig med å hjelper. Tidelig krøkes;)

Bilen måtte pusses og sparkles før den kunne sprøytes:) Så det var bra arbeid for Sofie, å så stas som det var!

Her er bilen ferdig pusset og sparklet. Her dekkes det til og maskeres det som ikke skal bli blått.
Andre`er klar for å gjøre bilen blå!
Å da er bilen blitt blå i det hjemmelaga sprøyte verkstedet. Ble jo riktig så bra!

Så nå begynner bilen å bli klar for rally sørland 30 april til 1 mai 2010. Her kan du lese litt mer om Rally Sørland http://www.rallysorland.no/.
Vi har å en facebook gruppe som det er selvfølgelig lov å melde seg inn i! Her finner du den http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=308307272588
Sponsorer til nå er Mandals pøbben, Evje bil og Evje mekaniske verksted. Håper selvfølgelig på fler.
Du kan være med å sponse ved å kjøpe tshorter til 100 kr. De blir blå og med logoen som er på toppen i innlegget:) De kommer i slutten av måneden:)
Dette blir morro!

post signature

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for hilsen! Setter stor pris på det!