mandag 19. april 2010

Tida bare flyr!

Ja, tiden flyr bare fra meg... Skjønner ikke hvor tiden flyr avsted heller.. En ting er i hverdagen, men om 2 små uker så fyller store prinsessa mi allerede 2 år! Hun er et sjarmtroll uten like. Smilene og latteren er aldri langt unna og hun prater som en foss. Hun setter nå sammen ord slik at det blir søte små setninger... Å det er vel ikke til å legge under en stol at hun tvinner oss alle rundt fingrene.


Å lille Åse som nettopp er født... Eller hun er jo alt 3 måneder! Hun smiler bare du ser på henne å vis du prater litt å så går både armer og ben:) For en god uke siden kom også latteren, for en herlig lyd. Å nå prater hun også med oss, så koselig! Vi hadde barnedåp i helga og det gikk kjempe fint. Får legge ut noe om det senere.Her er Sofie klar for natta, hihi.. Da bestemor og bestefar kom hjem etter påske hadde de kjøpt sykkel hjelm til henne. Å gjett om det var stas da! Den satt på i nesten to døgn før det roet seg og jeg fikk lov å ta den av sånn av og til;)
post signature

2 kommentarer:

  1. herlig-herlig-herlig, det er igrunnen ikke noe annet å si om den saken.......

    SvarSlett
  2. Så søte og gode jenter du har. Du svever vel på en rosa sky nå. Tusen takk for at du ville være med på blogcandyen min og god helg.

    SvarSlett

Takk for hilsen! Setter stor pris på det!