søndag 22. august 2010

Rådyr dag;)

Ja, i går var en skikkelig rådyr dag;) Vi våknet opp med 4 rådyr utenfor kjøkken vinduet, veldig koselig. Arne for opp for å ta bilde av de og se hvilke som var der. Siden bukke jakta starta har han hatt lyst til å skyte en 6 taggers bukk som går rundt her. Men den var nå ikke der.


Blod på tann så fant han ut at han skulle ta Sofie med seg ned på jordet, på "jakt". Han hadde vel ikke de store forhåpningene om å se noe, med en veeeeldig skravlete Sofie for tiden;) Men hun var godt forberedt ved å ha sittet å sett på jakt film med Arne. Å her skyter vi ikke, vi banker ned;) Ikke aner vi hvor hun har fått det fra, men morro er hun. Etter en liten halv time spurte Arne om de skulle gå hjem igjen, men nei, vente litt til sier hun. Har nok tålmodigheten fra sin mor:) De fikk nå ikke sett noen rådyr, men Sofie kom stolt hjem å fortalte at de hadde sett hvor rådyret hadde sovet og hvor det hadde gått. Nå hadde det funnet ny sove plass.


Da barna var i seng og Arne fortsatt satt å tenkte rådyr, fant han ut at han tok seg en tur ned på jordet. Da han hadde vært vekke en god halvtime tikket det inn meldig om at jeg måtte komme ut med kameraet for han var på vei til grasjen. Skjønte med en gang hva det var da;) Så her kom en sliten Arne opp med en stor bukk på slep;)

Her ligger den store bukken, hele 6 tagger.


Siden Sofie er så opptatt av dette jakt styret, så måtte vi jo vekke henne. Hun var helt forstøkt over at pappa hadde banket ned. Hun lurte veldig på om den var snill. Veldig tidelig de blir opptatt av det her snill/slem greia. Hun var veldig fasinert der hun sto og pekte på øyner, pappa, gevær, bein og blod.


Poserer stolt med første bukken i år;) Så da var romjuls middagen i boks;)

post signature

6 kommentarer:

 1. Herregud å spennnende da, for dere alle tre! høres ut som om det skal bli en god middag ja :-)

  SvarSlett
 2. Ja, var kjempe morro. Han har vært ute noen morgner og kvelder, så var godt han fikk den utvalgte;)
  Å Sofie er helt oppslukt av det.

  Blir nok iallefall en romjuls middag, det hadde vi i fjor og. Er jo moro med selv forsynt mat;)

  SvarSlett
 3. Du, denne storyen og bildene trenger bare litt papir og lim så har du det bankers...... utrolig bra skrevet, og utrolig bra bilder.....kjempe

  SvarSlett
 4. spennende dager skjønner jeg :)
  Flotte bilder og artig drama!

  SvarSlett
 5. Takk for hyggelige kommentarer, var en spennende dag;)
  Å klart den må scrappes;)

  SvarSlett
 6. Slett ikke verst, når middagen kommer på besøk på den måten, klar til å bare bankes inn litt:)

  Så morsomt for Sofie da! Og det blir en flott historie til albumet, gleder meg til å se det ferdige resultatet;)

  SvarSlett

Takk for hilsen! Setter stor pris på det!