søndag 31. oktober 2010

En god latter gjør dagen bra!

Ja her i huset har vi mange gode lattere for tiden. Er det ikke den ene så er det den andre;) Sofie og Åse er i stor slag for tiden, å det på hver sin fantastiske måte. Sofie som har et svar og kommentar til alt, mens Åse skal ha tak ialt....Fikk dette flotte huset for et foto oppdrag jeg hadde. Det falt helt i smak hos både meg og Sofie. Sofie mener det er et fuglehus. Aller helst vil hun leke med det. Men for å forklare henne at det er pynt og vi kan brenne lys i det er det jo best å vise i praksis. Så vi tente lys inni og dempet belysningen. Var riktig så koselig. Mens vi står der og ser på det fine huset med lys inni, sier hun plutselig; Se mamma, et fuglehus med bål!
Fine gode jenta mi!


Åse kan sitte og ligge timesvis på gulvet å leke. Men merker jo at det ikke bare er lekene som er gøye. Plutselig var Åse vekk i går kveld. Vel hun kan jo ikke komme seg så langt ennå... Men plutselige ser Sofie henne mellom stolene våre. Der ligger hun med koseflaska til Sofie med kakao på... Når hun oppdager at vi har sett henne setter hun opp det fineste smilet og de lureste øyner på denne jord.
Herlige, tullete jenta vår!

post signature

2 kommentarer:

 1. Nydelige tuller og så gøy som det er når de stiller villig opp ;o)

  Har en Award til deg hos meg. Du har en fin blogg, er kjempeflink til scrapping (misunnelig..hehe) og du tar flotte bilder.

  Kos deg videre så snakkes vi.

  monica

  SvarSlett
 2. nydelige hun er.....
  og ja, slike hus er aldeles herlige...
  og du...takk takk takk takk for awarden...søta.. ;o)

  SvarSlett

Takk for hilsen! Setter stor pris på det!