søndag 1. mai 2011

Rally sørland

Da var nokgang ei rally helg over. Som kanskje mange av dere vet så er min mann veldig aktiv i rally og bilcross miljøet her nede. Han har kjørt bilcross i mange år, men har nå gått over til rally. Så for 2 gang har han deltatt på rally sørland. Her i Mandal er det blitt en folk fest og det er kjempe stas. For pumlikum er det 2 dager som gjelder, men Arne begynner allerde torsdagen.

Det var ei stolt jente som skulleopp på heia i går å se pappa kjøre racer fort i rally bilen. Hun synes dette er kjempe stas, så det er viktig å følge med;) Her er hun sammen med Leon som og måtte kikke litt i rally avisen.


Arne hadde en del problemer med bilen. Så fredag kveld gikk det veldig sent, ettersom bilen bare gikk varm. Men han fikk nå full ført de 3 etappene. Lørdag morgen klarte de å trylle litt slik at de holdt det i sjakk, men var langt i fra veldig bra.... Men slik er det nå bare:)

Allikavel klarte han å få en 5 plass i sin klasse (av 25) og 44 plass totalt (av 108). Så alt i alt er han fornøyd. 44 plass er forresten akkurat samme plassering som i fjor. Neste år, er målet lenger ned på lista;)


Vil du ser fler bilder eller følge med på han , så er vi glade for alle følgere på facebook:)


Ha ei flotters uke alle sammen:)

post signature

2 kommentarer:

  1. Så ut som Sofie koste seg, neste år vil vi å være med å heie Arne frem :-) Snakkes i måren

    SvarSlett
  2. ser ut til at det har vært ei flott helg for Sofie ja....
    snakkes senere i dag, noen som gleder seg veeeeeeeldig

    SvarSlett

Takk for hilsen! Setter stor pris på det!