søndag 29. juli 2012

" Å se so fin"


Da er sjørøver skuta nesten ferdig. Litt små plukk igjen, men dåp og fest ble det i dag! Vi var kjempe heldige med været og vi koste oss alle mann. Det var tilsammen samlet over 40 små og store sjørøvere! 

Det ble en skikkelig sjørøver fest! Vi begynnte det hele med å døpe båten. For ikke å få knust glass og slikt, hadde vi farget grønt vann og fryst, med en strips oppi slik at den kunne henge i tauet;) Navnet ble oppkalling etter Åse og Sofie, Å se so fin! Må takke en nabo for det flotte navnet;) Kanonen ble selvfølgelig fyrt av... Her er Sofie stolt med sjørøver flagget som JEG har sydd! Stolt;)


Og Åsemor som vekslet litt mellom å være Langemann og Sunniva;) 


Da jeg vi var i Abre havn og overnattet, var jeg så heldig og traff på Skalken. Han delte motvillig oppskriften på rotte suppen;) Det ble en stor slager, selv om mange var en smule skeptiske;)


Åsemor fant flaske post! I sølepytten under båten, så stas! Hele gjengen samlet seg og så ble det skikkelig skatte jakt. Litt artig at det faktisk var Sofie som fikk øye på kista først:)
Ikke nok med det! Tante Gry fant til og med en kjempe skatte kist med cupcakes og gullepenger! Hvor kult er ikke det da?Å jeg hadde og vært til å bakt litt, sjørøver skuta. Ble godt mottat hos små og store;)


Ellers ble det masse sjørøver lek, prat og masse god grill mat;)

Har vært en flotters toppers søndag med mange gode venner!

Bildene er litt rart beskjært og slikt, det er for ikke å legge ut bilde av barn som ikke ønsker å være på nettet;) 


post signature

3 kommentarer:

  1. Takk for masse flott inspirasjon hos deg. Har en overraskelse til deg i bloggen min. Ha en flott uke :)

    SvarSlett
  2. ja her har vi sannelig kost oss massevis! tenker nok det blir en dobbel LO her fra deg med massevis og bøttevis av bilder på....hihi....knallkjekk dag med knallkjekke venner!!

    SvarSlett
  3. WOW, så KULT!! Så morro for ungene! Utrolig morro aktivitet, og ikke minst mye jobb som ligger bak! :D

    SvarSlett

Takk for hilsen! Setter stor pris på det!