tirsdag 25. desember 2012

Topp 10, 2012!

Kanksje jeg er tidlig ute, men jeg får ikke scrappet mer i 2012 allikavel;) Så da hr jeg bladd meg gjennom bloggen og funnet mine topp 10... Litt artig da, så mase forskjellig. Kan iallefall ikke si at jeg har en stil... Noen felles nevnere er det. Hverdagsbilder, gjerne fler, tekst, farger, mist/maling og perler/bling;)
Så her kommer mine topp ti i tilfeldig rekefølge;)Første gang jeg testet ut pan pastell. Kjempe artig og enkel i bruk, gav nydlige farger:) Digger og den tilfeldige plasseringen av de harde plastikk blomstrene. Alltid en hit med bakers twine, washi og buttons med norsk tekst! 
Bildene er av Sofie og Marimor som snurrer og snurrer på den nye Buen lekeplassen. Hører ennå den hærlige latteren deres;)

Av og til må jeg bare innom denne stilen ihjen... Men merker fortsatt at jeg er litt lei. Men her har jeg fått hift med noe av det jeg liker til vanlig: mist, maling, perler og tags... 
Men liker kanskje denne loen mest pga bildet;) Elsker det, var 2011s julekort bilde:)

Hæææærlig bilde av lille Åsemor som heller vil spise deig enn å bake... Har ikke forandret seg så mye det på nesten ett år;) 
Elsker de knæsje fargene her, misten, sirkel malinga og stensil bruken. Prinsesse hjertet er fra et smykke til Åse som gikk i stykker. Denne ble laget på mitt første casa kreativ treff! Kjempe gøy og koslig på slike treff.

Dette er det eneste bilde jeg ikke har tatt. Det er tatt på Mallorca av min søster som tok med seg Sofie på syden ferie. De koste seg nok max! 
Får skikkelig sommer fealing av denne. Sola og krabben sammen med bilde kan jo ikke gi annet? Sjekk de kule hvite splæsjene;) Tippx, blanko, korekturlakk, ja mange navn på det;) Sømmen gir det lille ekstra for meg...

Nok en casa kreativ lo;) Mye fargebruk og en leken lo... På dialekt, akkurat slik Sofie sier det. Dato stempel blir godt brukt og er jo bare helt genialt! Monster er alltid kult og knapper er artig å bruke...
Bildet er tatt en gang jeg rigget studio i grasjen. Kjekt å ha den muligheten av og til:)

Lekt meg med ovalt bilde. Var litt av en utfordring, men du å moro. Denne ble til på et Bømlo treff som jeg er på 2 ganger i året. Artig med den puncha kanten, utklippte fugler og skyer. Alle mine favoritt ting er med;) Mist, washi, harde blomster, bling, tekst og buttons... 
Bildet er tatt en vanlig vår dag, men det som jeg skulle ha frem her var påkledningen til Sofie;) Hun hadde valgt alt selv, og var en skikkelig fargeklatt;) Litt artig at bilde og farge på loen matcher så vanvittig...

Denne loen er laget til en utfordring hvor jeg skulle bruke noe av teksten til den forferdlige sangen "ring meg"... Men den ble hærlig. Søm, maling, mist, bakers twine og de kule vimplene fra en eller anna dies;) Litt artig å ha en slik hvit lo. Å ideen med skye tagsene var hææærlig, takk Gry!
Bildene er av Åsemor og Olla, de er bare hærlige sammen. Tuller og tøyser.

Liker egentlig ikke å scrappe jule loer. Sikkert fordi jeg har så lite julepynt;) Men denne ble jeg fornøyd med. Artig med de runde elemtene, snøen på tagsene, å ikke minst de kjempe gammle kakeformene!
Bildene er tatt da vi var hos June på den årlige kakemenn bakingen:) Alltid samme diskusjon og: tunne eller tykke, harde eller myke. Svaret er selvfølgelig tykke og myke!

Inspirert etter kurs på casa kreativ med Naboen/Lene. Artig med slikt bakgrunnsark, hjemmelaga blomster, hyssing, stifter, perler, treknapper og de rolige duse fargene.
Bildet er av Sofie og er bare helt fantastsik... Ett av de bedre jeg har tatt... Ble tatt på en søndsgstur til Helleren. Hun konstentrer seg med å skrive navnet sitt. Er ett eget innlegg i bloggen her om denne 
turen, som du finner her:)

Skikkelig leken lo, kjempe gøy å lage. Her ble ingenting planlagt bare funnet underveis. Brukt litt scrap, gammelt pompom bånd og pebbels... Hææærlige farger:)
Bildene er tatt av Sofie og Marimor som skulle sove i telt i hagen.. Sannlig ikke lett å sovne da;) Å tøyse forran kamera er jo bare noe av det gøyeste...

Nyt jula og ferie dager. 
Her går turen til Åseral i familie selskap i morgen. Det blir koslig!

post signature


22 kommentarer:

 1. Så mye flott du har kreert i 2012! Liker variasjonen din og at du bruker mye farger!! Ha en fortsatt god jul og ett kreativt nytt år! :) (Jeg har også lagd meg en topp 10 liste ;) )

  SvarSlett
 2. Wow - for en rekke med nydelige layouter!!
  Takk for titten - og gleder meg til å se hva du skal trylle frem i 2013:)

  SvarSlett
 3. Sier som Vibeke, WOW! Utrolig mye flott du har laget det siste året. Ble skikkelig inspierert av denne Topp 10 lista di. Gleder meg til å se mer av din kreativitet!

  SvarSlett
 4. Åhh...her var det mange flotte LO`er. Så fargerike og artige :)
  Gleder meg masse til å se hva du lager i 2013 :)

  Ønsker deg en fortsatt God Jul og et riktig så Godt Nytt år ! :)

  SvarSlett
 5. Nydelige LO'er du har laget! Klarer ikke plukke ut en som er spesielt fin for alle var veldig fine :)

  SvarSlett
 6. Fantastisk flotte LOer. Herlig fargebruk og stil. :)
  Godt nyttår.

  SvarSlett
 7. Fy søren så mye flott du har laget i 2012. Her fant jeg virkelig mange favoritter. Alle er unike og med hver sin herlige stil!

  Takk også for hyggelig kommentar i bloggen min!

  SvarSlett
 8. Så mange nydelige og detaljerte sier da , elsker den der hun sitter å skriver den er bare utrolig fin , du har en vakker og variert stil mye inspirasjon å hente her , takk for 2012 gleder meg til å se mer 2013 klem Marion

  SvarSlett
 9. Knallflotte Loer:)
  Vakre og tøffe,hver og en helt unik:)

  SvarSlett
 10. Herlig samling LOer i variert stil!! Nydelige hver og en!!
  Tusen takk for inspirasjon i året som har gått! Gleder meg til å se hva du lager i 2013

  SvarSlett
 11. Tusen takk alle sammen for hyggelige kommentarer! Setter stor pris på det!

  SvarSlett
 12. herlig samling med dine topp 10.. kjempeflott.. D

  SvarSlett
 13. Nydelig samling av dine 10 på topp!
  Jeg ønsker deg et godt og kreativt nytt år!

  SvarSlett
 14. Herlig ti på topp liste! Mine favoritter her er Vår lille fargeklatt og Bollekinn :o)
  Gleder meg til å følge deg i 2013 også :o)
  Godt nytt år til deg og dine :o)

  SvarSlett
 15. Fantastisk herlige LOer!! La meg umiddelbart til som følger her, for deg gleder jeg meg til å se mer fra!! Strålende godt nytt scrappeår ønskes!!

  SvarSlett
 16. Så mange herlige LOer.
  Godt nytt år.

  Klem fra Merethe

  SvarSlett
 17. Så mye HERLIG du har laget i 2012! Utrolig mye forskjellig, og det er jo stilig i seg selv! Digger både vintagestilen din, og det fargesprakende og lekne! Litt for en hver smak! Og digger hvor flink du er til å scrappe hverdagsbildene! :D Der har vi alle litt å lære!
  Gleder meg til å fortsette å følge deg i året som kommer! Kanskje vi treffes på et scrappetreff også?! :)

  SvarSlett
 18. ÅÅ herligheita så mange fantastike LOer du har scrappet i 2012. Gleder meg virkeligg til å følge deg fremover. Ønsker deg et fargerikt og kreativt år!!

  Klem Gunn-Elin

  SvarSlett
 19. åh, så mange flotte og allsidige LOer, gleder meg til å se flere i 2013 :D Godt nytt scrappeår! :)

  SvarSlett
 20. Så flotte loer fra 2012. Gleder meg til fortsettelsen.

  SvarSlett
 21. Dette var et knippe med flotte loer!! Det var mange jeg likte her - sommerloen var en av favorittene, og det bildet av jenta di på "tilbake til gamledager" var utrolig stemningsfullt og flott.
  Ønsker deg et godt nytt kreativt år.

  SvarSlett

Takk for hilsen! Setter stor pris på det!