lørdag 5. januar 2013

Pimpa termoser;)

Jentene fik noen søte termoser av tante da hun hadde vært på tur. Men jeg klarer jo ikke å huske hvem som får hvilken farge;) Derfor fant jeg frem vinylen og kuttet den ut på cricuten:)
Jentene fikk selv velge farger:)

Søte?


Ha en fin fin dag:)

post signature

8 kommentarer:

 1. Så kule de ble! Dette var jammen kreativt!

  SvarSlett
 2. Hei, jeg har et spørsmål om cricut maskinen. Vist jeg vil designe det jeg vil kutte ut selv, hvordan fungerer det ? Trenger jeg noe ekstra en det som følger med. Kan jeg designe bilde på maskinen uten problemer ?

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Du må designe det i et av programmene til cricuten. Det er 3 forskjellige å velge i da:) Du har gypsien som er en egen liten datamaskin til cricuten, trenger ingen pc da. Ellers har du desig programmet som du må kjøpe, å så legge inn kassettene. Men det nysete er et program du laster ned fra nettet som heter craftroom, og der er det noe du kan kutte ut gratis, ellers kan du linke opp kassettene til den og bruke de derfra:) Det programmet er i tillegg gratis! Men uansett hva du skal designe så må du ha kassetter som har de elementene du trenger, men de kan blandes innad:)
  Håper du forsto litt av det:) Litt krunglete skrevet, men kort fortalt, anbefaler craftroom;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Forsto litt mer nå ja. Så jeg kan ikke tegne mine egne former feks?
   Da blir den vel fort ganske dyr i drift vist man må ha alle de kasettene ?

   Slett
 5. Nei, du kan ikke det... Men er ikke så galt, for alle kassettene har vanvittig mye på... Dessuten kan du velge str, kursiv, fet, figurer osv... Føler ikke at jeg savner noe.. Å jeg har kanskje 5 kassetter... Men låner jo sef av andre... De er ganske billige på ebay:)

  SvarSlett
 6. Å det var smart!!! Har aldri prøvd med vinyl i cricutten en gang! Hva har du limt med?
  Takk for inspirasjon!

  SvarSlett

Takk for hilsen! Setter stor pris på det!