søndag 18. mai 2014

#nullhull

Da var Åsemor så heldig å få komme til tannlegen for første gang;) Dette kan du tro hun har ventet på… Hun har nok vært litt misunnelig på storesøster som har vært før. Spenninga var til å ta å føle på:) Men du å da så bra det gikk:) Gapte høyt, svarte når tannlegen spurte og jeg fikk lov å ta bilder;)


Leverer denne til skissedillas mai skisse:)

Ha en fin fin søndag:)

post signature


7 kommentarer:

 1. Herlig LO. Gøy å ha sånne minner :)
  Linda

  SvarSlett
 2. Kjempelekker LO! Likte veldig godt fargene du har brukt :)

  SvarSlett
 3. Denne begivenheten har jeg aldri dokumentert, men så gøy å ha denne til Åse når hun bli eldre.
  Kult med de tennene og alle stjernene. Fine farger.

  SvarSlett
 4. Så herlig dokumentasjon!!
  Minner meg på at jeg også har tannlegebilder liggende av mellomste... bare synd jeg har kastet brevet... For denne LOen var helt rå! Digger detaljene med tennene, og lurer veldig på hvordan du har fått de så blanke og fine...

  SvarSlett
 5. Flink hun var hos tannlegen da!! Og så gøy at du fikk tatt bilder og dokumentert besøket også! Blått & oransje = elsker!
  Asil@Skissedilla :)

  SvarSlett
 6. I really liked this part of the article, with a nice and interesting topics have helped a lot of people who do not challenge things people should know.. You need more publicize this so many people who know about it are rare for people to know this... Success for you !!!

  SvarSlett
 7. Thanks for your very useful Information. I will bookmark for next reference. I really liked this part of the article. I wait for the next post :)

  SvarSlett

Takk for hilsen! Setter stor pris på det!